Volledig andere kijk op voeding en gewicht

Toen ik begon met trainen bij personal gym Hoorn wilde ik graag wat strakker worden. Niet dat ik te zwaar was, integendeel zelfs voeding en gewicht waren al jaren een strijd voor mij.

Daarbij had ik veel gewricht klachten en continu pijn. Door het trainen, de begeleiding en de behandelingen zijn mijn pijn klachten volledig verdwenen.

Daarnaast is er een enorme knop bij mij om gegaan en heb ik een volledig andere kijk op voeding en gewicht! Ik heb duidelijke doelen voor ogen en word hierin super goed begeleid en ondersteund. Ik leer elke keer weer nieuwe dingen en blijf mezelf constant ontwikkelen!

Het is heel fijn dat je er niet alleen voor staat, maar uiteindelijk moet je het zelf doen! Lisa van Mosel

‘Sporten is nooit mijn ding geweest”, zei ik altijd.

‘Sporten is nooit mijn ding geweest”, zei ik altijd. Daarentegen is eten wel erg mijn ding en lust ik alles. Dit gaat helaas niet goed samen. Ik vond het erg lastig om een plek te vinden waar ik zonder gene zou kunnen sporten en mij op mijn gemak zou voelen.

Via een tip van een vriendin kwam ik bij Bram terecht. Hij heeft zich volledig aangesloten bij wat ik wilde. Mijn doel was niet om tien kilo af te vallen, ik wilde mij weer goed voelen. Met trots een mooie strakke jurk aan trekken en misschien wel het belangrijkste, geen pijn meer in mijn lichaam voelen. Sinds de operatie aan mijn hernia ben ik nooit meer helemaal pijnvrij geweest. Ik sport nu al sinds september 2017 bij Bram. Voor mij een persoonlijk record want ik ben nooit langer dan een maand blijven hangen bij een sportschool.

Dat zegt genoeg over mijn tevredenheid over de trainingen, de behandeling voor de pijn en de Personal training. Ik ben ontzettend blij dat ik een plek heb gevonden waar ik het gevoel heb dat ik mijn eigen doelen kan waarmaken en niet die van een ander moet volgen.

 

Maaike Doornekamp

Doordat ik een keizersnede heb moeten ondergaan, was ik wat voorzichtig met zwaar trainen

Doordat ik een keizersnede heb moeten ondergaan, was ik wat voorzichtig met zwaar trainen en was ik dolblij met de begeleiding van Bram. Na de eerste meting was duidelijk, dit moet snel veranderen! Dit lichaam past niet bij mij en ik accepteer dit niet! (foto linksboven) Na het Caveman dieet zag ik dat mijn lichaam begon te veranderen, maar voor mij nog niet snel genoeg. (foto rechtsboven) Na een 10-daagse detox met een trainingsschema van 2x per dag trainen en veel eieren en rauwe groenten eten ging het pas echt snel!

Wat eerst onmogelijk leek qua tijd en oppas, heb ik gewoon gedaan. Een enorm verschil was zichtbaar! Ik durfde mij weer wat meer te kleden als voorheen en ik voelde mij eindelijk weer wat mooier. (foto linksonder). Na een 7-daags protocol van eieren en rood vlees ging het nog iets harder. Deze keer viel het mij een stuk zwaarder en snakte ik echt naar alles behalve de structuur en smaak van eieren en vlees. Maar wat was ik blij en trots op mezelf dat ik ook dit goed had volgehouden. (foto rechtsonder)  Toch ben ik er nog niet.

De weegschaal is mijn leven lang al een link met hoe ik mij voel, dat kan ik niet ineens uitzetten. Dat betekent voor mij dus dat ik nog altijd een doel voor ogen heb. Het streven naar nog beter en nog mooier!

Dankjewel Bram, voor de hulp, het luisterend oor, de aanmoedigende woorden en voor de fijne samenwerking. Zonder jou had ik dit niet gekund! Houd je over een paar jaar een gaatje vrij voor als er een tweede komt?

Aline Steur

Nooit gedacht dat ik zoveel kon bereiken

Goede trainer en begeleider! Nooit gedacht dat ik zoveel kon bereiken en zo een betere versie van mezelf kon zijn, alleen had ik dat ook zeker niet gekund!

Stephanie Scholten,

Manueel therapeut.

Hierdoor kwam ik niet weer aan toen ik zelfstandig aan de slag ging en werd mijn vetpercentage zelfs nog lager!

Halverwege februari 2016 ben ik begonnen met trainen bij Personal Gym Hoorn met als doel om van mijn overgewicht af te komen en een gezond gewicht te bereiken. Daarvoor was ik al een tijdje bezig met fitnessen en probeerde ik zo goed mogelijk op mijn voeding te letten. Ondanks dat ik 4 tot 5 dagen in de week trainde, was mijn vooruitgang tot mijn frustratie erg langzaam. Ik zat al een aantal maanden vast op hetzelfde gewicht en ik probeerde verschillende voedingsadviezen op te volgen, zonder resultaat. Voor mijn verjaardag kreeg ik toen het mooiste cadeau van een vriendin wat ik ooit heb gekregen: samen twee maanden personal training bij Bram.

De eerst volgende maandag maakten wij een kennismakingsafspraak, waarin zijn werkwijze en zijn verwachting van zijn klanten duidelijk naar voren kwam: als jij je 100% voor de training inzet, zet hij zich 100% voor jou in. Gemotiveerd door zijn instelling (en een beetje huiverig voor wat ons te wachten stond) begonnen we dezelfde week met een voeding- en trainingsschema.

Erg fijn aan de training vond ik de periodieke meetmomenten. Aan de hand van de metingen werden de voedings- en trainingsschema’s aangepast, zodat deze goed per klant worden afgesteld. Bram leert je hoe je met voeding en training om moet gaan, zodat je weet hoe je dit zelf kan toepassen. Hierdoor kwam ik niet weer aan toen ik zelfstandig aan de slag ging en werd mijn vetpercentage zelfs nog lager!

Ik heb tijdens mijn trainingen bij Bram veel geleerd over hoe mijn lichaam werkt en wat ik kan bereiken. Ik heb verbazingwekkend snel en veel resultaat geboekt, zonder dat het gewicht er weer aan kwam. Ik heb mij jaren niet zo goed in mijn vel gevoeld, dankzij de fijne begeleiding en motivatie van Bram! Dankjewel!

Willona Ortsen